Sigrid {Børnefotograf Vejle}

I dag lykkedes det endeligt at få taget billeder af Sigrid. Hun er uden tvivl, den jeg har glædet mig mest til at tage billeder af i denne sæson og hun skuffede ikke. Den perfekte lille model, fuld af narrestreger, smil og charme i særklasse. Vejret var lidt koldere end jeg havde håbet men ellers var der ikke noget at klage over.

Her kommer to billeder fra i dag. Det første billede gør mig glad, det andet synes jeg bare er så smukt fordi det bare viser moderkærlighed som vi alle kender den.

IMG_4292editweb

IMG_4280editweb

Jeg glæder mig til at redigere resten og håber at mor og far og Sigrid kan lide de første to.

Mit store lange træk med on location fotografering er næsten ved at være ovre. Jeg har to opgaver tilbage, en lidt senere på måneden, forhåbentlig på en smuk efterårsdag med klar blå himmel og flot efterårs løv og en familie fotografering som blev vundet i en konkurrence. Derefter står den på studie fotografering og jeg glæde mig helt vildt til at komme i gang.