4 friske drenge og en vinterbader {Børnefotograf Fredericia}

Søndag formiddag blev brugt i Fredericia med 4 dejlige drenge. Vejret var stort set perfekt, omend lidt koldt for årstiden og omgivelserne kunne man ikke have ønsket sig bedre.
Mindste manden tog sig en rask svømmetur, iført alt tøjet, så far måtte tilbage for at give ham nyt tøj på. Det mest overraskende var, at han faktisk ikke klagede sig meget over det drivvåde og meget kolde tøj. Lille sej gut.

Vel hjemme skulle Brendan på arbejde, vanen tro. Ungerne og jeg slæbte teltet ned i stuen, hvor vi smed dyner og puder ind og Iben læste så historie for os alle. Egenligt havde jeg lovet Sønnich at vi skulle lege med Flexitracks – men det nåede vi ikke og det må vi så gøre imorgen. Vasketøj i massevis blev det til og ungerne og jeg fik også en kort gå tur, så lidt nåede vi da. Jeg har stadig ikke fået ryddet af efter aftensmaden og lige om lidt skal jeg i seng. Hvor blev weekenden af?

IMG_3891edit

IMG_3803edit

IMG_3750editweb

IMG_3927edit

Og Liv den lille prut har holdt mig ved ilden i dag – igen. Først kommer jeg ind hvor hun står i sofaen og danser. Ikke 30 minutter senere kalder Sønnich på mig fra første salen, hvor han skriger ” er det ok at Liv selv er kravlet op til mig og Iben”. Jøsses hvor kom jeg op af trappen hurtigt og lige tids nok, til at gribe hende da hun vælter bagover.

Nu kalder køkkenet og jeg skal vist også have givet vores senge frisk sengetøj på og så skal jeg vel på arbejde igen, lige om lidt.

Write a Comment

*

*


+ 8 = sixteen