Asger og Hjalmar {børnefotograf}

Dagen i dag stod på en tur til Odense. Vejret var mildest talt træls men heldigvis, endte vi alligevel med at kunne komme lidt udenfor. Det blev en helt fantastisk oplevelse, for den store dygtige 4årige, besluttede sig for, at cykle uden støtte hjul og hjælp, for første gang. Hvor cool er det lige, at jeg sådan får lov at opleve det! Jeg forsøgte at imponere Sønnich med beretningen om Hjalmar, men han bed ikke helt på. Den unge er så stædig, jeg fatter ikke hvor han har det fra.
Begge ungerne i dag var fantastiske, søde og frække og underholdende – præcist som unger skal være. Perfekt.
Familien får kun et redigeret billede fra mig i dag, tilgengæld er der noget mere og noget andet. Det er ikke perfekt, for udstyret var ikke til det, men det er da en dokumentation af en milepæl i en ung mands liv. Så mor og far til dygtige Hjalmar, pip op hvis I vil have klippet, så skal jeg maile det til jer.

Hjalmar1web

Og så blev der også tid til at besøge en veninde. Fantastisk. Uh jeg ville sådan ønske vi alle havde mere tid, for der går for lang tid imellem, at vi ses.

Nu må jeg videre med dagens andre gøremål, der er noget tid før jeg kan hoppe i den seng, som jeg har sukket efter siden -tja, det kan jeg faktisk ikke huske mere.