Esther og Signe {Børnefotograf}

I dag gik turen til Jelling. Hvor er der smukt! Jeg elsker hele området omkring Vejle Ådal og synes det er lækkert at jeg bliver lokket ud i den fjerneste afkroge så ofte som jeg gør. Jeg har over sommeren været så heldig at tage rigtigt mange on location børne-og søskende portrætter i det område og jeg bliver bare aldrig træt af køreturen op og hjem og naturen i det område. Tænk sig at være heldig at bo tæt på et af Danmarks smukkeste steder.

De to smukke damer som jeg mødte i dag, var jeg lidt forudindtaget overfor – på den meget positive måde. Jeg har hørt meget om dem, for deres mor er en af min tidligere kolleger. Så jeg ankom med nogle mentale billeder af dem og jeg fik dem bekræftet til fulde. To dejlige og livsgalde piger, med hver deres personlighed. Storesøster en mega model in spe og lillesøster, en viljestærk og charmerende tumling med fart over feltet.
Jeg havde godt nok annonceret at jeg ikke fik tid til at redigere nogle sneek peeks, men jeg kunne ikke lade være alligevel.
Så her kommer to billeder af dejlige unger. Jeg siger tak for en fantastisk dag og resten af min, bliver brugt i sofaen. Jeg har arbejde der skal gøres og 6 Ikea poser vasketøj der skal foldes – og sengetøjet er endda lagt på alle 5 senge. Suk. Jeg ville nok være langt lykkeligere med en robotstøvsuger.
Nå ja og så står der Bridget Jones på programmet og vildt fedende is.
Mental note; løb ekstra lang tur i morgen.

IMG_2544edit

IMG_2422edit

Write a Comment

*

*


+ 5 = six