Goddag og farvel – vi ses om 3 uger {børneportræt}

Sådan føles det i disse dage. Brendan og jeg arbejder på skift, helt bogstavligt. Jeg må op før fanden får sko på de næste mange morgener (så hvad filan laver jeg stadigt oppe?) da jeg helst skal sidde på min pind klokken 7. Årsagen til det er, at Brendan starter hans arbejdsdag klokken 2 og kommer hjem klokken 23, så jeg skal hente 2 store hvalpe i Lindknud og en lille hvalp i Hovborg. Det hører med til den moderne, bevidste og ansvarlige kvindes image, at ungerne afhentes INDEN institutionen lukker – og derfor den tidlige start. I dag har været sådan en la la dag. Op tidligt, fik lavet en del, en del kunder i biksen og så et møde, efterfulgt af et andet (spændende) møde og så kom jeg af sted 15 minutter for sent. Hjem og så ellers folde vasketøj mens jeg ammede Livsen – man er vel multitasker! Ny server løsning til det svage og skrøbelige Slyngebarn skulle også købes og momsafregningsfristen var også i dag. Aftensmad, træt Liv skulle puttes, Låne grej (tak igen Rune) skulle afleveres og det blev til en hyggelig sludder også og så lige en løbetur. Betaling af moms og nu lige nogle småting, før jeg skal i bad. Om 7 timer ringer vækkeuret og så starter vi forfra. Jeg ved godt at ham Dan påstod han holdt mest af hverdagen men her er det kun når jeg er på barsel af den holder. Nedtælling til weekenden er startet allerede, for Iben og Sønnich tæller ned. Lørdag skal vi i Legoland og høre blandt andet Medina og så bliver det altså bare ikke meget større for mine unger.

Her kommer en lille forsmag til familien jeg besøgte søndag. Jeg havde en fantastisk dag i supert selskab og jeg glæder mig til at skulle redigere dem jeg vælger fra. Her kommer foreløbig et af hver af ungerne.

IMG_2127editweb

IMG_2203editweb

IMG_2189editweb