Jeg roder….

Jeg kan godt mærke jeg er rusten i det med at styre en blog. Jeg har forsøgt med at ændre dette og hint, men syntes jeg løber ind i problemer hele tiden . Tålmodighed er ikke min største styrke, men det bliver jeg så udfordret på nu. 

Jeg vil faktisk gerne væk fra denne skabelon, som jeg er mildest talt forældet – men jeg har ikke lige pt. den tekniske viden der skal til. Tiden må vise, hvillken løsning jeg finder – jeg forsøger under alle omstændigheder at komme til at se lidt mere nutidig ud. 

Jeg har kastet mig ud i lidt landskabsfotografering siden corona. Jeg kan ikke strikke, havearbejde intersserer mig heller ikke, jeg laver ikke mad – men jeg tager billeder. Jeg er rusten inden for landskabsfotorafi genren, men jeg holder uendeligt meget af det. Og eftersom jeg gør det for mig selv, er alt andet jo ret beset ligegyldigt. 

Rømø. Mit favorit sted i verden uden sammenligning. Jeg elsker at være der, jeg elsker at tage billeder der og jeg lever først virkeligt, når jeg er ved havet. Jeg tænker bedst når mit syn ikke forstyrres af ting som biler, bygninger og menneskeskabte grimme ting. 

 

Jeg roder…. · · 12. Mar 2021 · 14:55 · Personlig, Rømø

Write a Comment

*

*


seven − 6 =