At vaske hestens røv

Åh gud hvor ville jeg ønske, at det bare var en tale måde – det er det ikke. Igen i dag måtte jeg tage ud til hesten og vaske hendes røv, racermave igen igen. Jeg aner virkeligt ikke hvad der har startet det, men hele sidste uge gik op i hestepærer, røv vask og bekymringer. Så var hun god et par dage og nu måtte jeg igen sætte hende i karantæne i syge boks på hø og vand.
Heldigvis er en karantæne i syge boks ikke særligt begrænsende, det er faktisk den rene luksus. Hun kan frit gå ind og ud og har en kæmpe mark til sig selv, hvor de andre heste er lige ved siden af. Fra boksen kan hun se de andre, hvis de vælger at gå ind, så hun er på ingen måde isoleret og det gør mig så uendeligt glad. Godadis og familie er så lykkelige for vores nye hestehjem 🙂

Og Iben og jeg fik brugt kvalitetstid med Godadis både fredag og lørdag, mega hyggeligt. Så skønt med en hest , hvor Iben bare kan hoppe op på hende på marken, uden at der sker noget som helst ved det. Og nej, vi rider aldrig uden ridehjelm og jeg opfordrer aldrig nogen til det, så lad være med at få noget galt i halsen. Det var lidt spontant den her fotomulighed opstod og der blev ikke redet på hende, blot hygget.

Iben5

Iben3

Iben2

Iben1

Og når jeg ser de her billeder, så slår det mig, hvor stor Iben er blevet. Godadis ser så lille ud i forhold til den store, langbenede og slanke Iben. Godt hesten er en Islænder, for jeg havde ikke kunne bære at skulle kigge efter en anden hest, og det ville have været realiteten ved næsten alle andre racer.

De to billeder her er fra foråret 2014, nogen af en forskel 🙂

Iben_Godadis11

Iben_Godadis13

Jo tiden går, og ungerne vokser en over hovedet uden at man opdager det, hvor blev min Iben baby af???

At vaske hestens røv · · 05. Mar 2017 · 12:58 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


2 × = ten