Bare os to

Vi har sådan glædet os, Liv og jeg. En hel dag bare os to sammen. Vi startede med en kort lille shoppe tur, derefter brunch på amerikansk maner med alt hvad der bimler og bamler og så en tur i biografen, hvor vi så Kæledyrenes hemmelighed. Liv har aldrig været i biografen og var så spændt. Lidt skuffet var hun da hun fandt ud af, at ingen andre skulle se filmen end bare os to – men det blev nu hurtigt vendt til hygge.
Hvor er det fedt at bare skulle koncentrere sig om et barn. Bare være sammen, se på statuer og høje bygninger og opleve en stor by igennem et barns øjne.
Vi sluttede dagen af med cookies ved Skovmøllen i Århus, hvor Liv fordybede sig i egne naturvidensskabs projekter. Kan en sten flyde? Kan en tynd pind flyde og hvad med en tyk? Det kan godt være vi har pjækket i dag, men vi har lært en masse, ikke mindst om hinanden.
Jeg elsker den lille unge så vildt, og vi skal have masser af dage som disse, hvor det bare er hende og jeg.

Liv-5

Liv-4

Liv-3

Liv-2

Liv

Bare os to · · 05. Sep 2016 · 20:45 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


+ 9 = seventeen