At føle sig hjemme

Lige for tiden føles mange ting som rimeligt meget op af bakke. Arbejdspres, for lidt tid, for lidt søvn, for lidt penge. Den der følelse af, hele tiden at være bagud, hele tiden at forsøge at indhente, hele tiden have hængepartier – er særdeles ufed.
I dag efter en laaaaaang arbejdsdag, kom Liv ned af trappen iført hvid kjole og slør. Og så snuppede jeg kameraet og vanderede afsted med Liv. Og så faldt der ro over mig. Når jeg kan se verden igennem et kamera, isoleret med alt det grimme skåret væk, så føler jeg mig hjemme. Det er trygt og godt og jeg har fuldt kontrol. Ingen bestemmer, ingen vil noget, ingen stiller krav. Og kameraet er som en forlængelse af min arm. Jeg skal ikke tænke over hvad jeg gør, det sker ligesom bare af sig selv.
Jeg tror jeg skal prioritere fotografering og ridning i den næste tid, for netop når jeg bruger tid på det to ting, slapper jeg af.

Liv9-august16

Liv8-august16

Liv6-august16

Liv5-august16

Liv4-august16

Liv3-august16

Liv1_august16

At føle sig hjemme · · 19. Aug 2016 · 22:15 · Liv

Write a Comment

*

*


4 × = sixteen

«

»