Den smukkeste fregnede dreng

Hvor bliver tiden af? I morgen bliver Sønnich 11 år. Han er et ganske særligt barn, på så mange måder. Han var mildest talt en udfordring da han var lille, men han kunne smelte mit hjerte med sit umådeligt charmerende og søde væsen – og det kan han faktisk stadig. Han er en lurifax, en ballademager på den søde måde og så er han så kloge for sin alder. Han rummer en modenhed på nogle områder, som bare altid gør mig stolt. Når det virkeligt gælder, så ved Sønnich hvordan man opfører sig.
Selvfølgeligt kan han være en skør banan, men han er aldrig ond, mobber ikke og formår ofte at afkode, hvis andre børn opfører sig “underligt”.
Han er drengen der kan blive helt blød, hvis hans søstre har gjort sig megen umage med at gøre sig smukke og han bemærker og kommenterer det og bliver tydeligvis stolt. Og så er han blød og varm og kærlig.
Jeg er så piv stolt af ham og jeg er så glad for, at jeg fik lov at få en søn med alt hvad det indebærer.

Sonnich2-aug15

7blackweb

fathersonweb

orangehat3

Den smukkeste fregnede dreng · · 08. Dec 2015 · 19:58 · Sønnich

Write a Comment

*

*


six − = 4