Bryllupsdag

Idag er det min mor og fars bryllupsdag. 45 år kunne det have været blevet til.
Idag er også årsdagen for den dag min far blev indlagt første gang, før vi vidste hvad han fejlede. Jeg husker tydeligt at komme hjem fra hesten og Brendan der bare kiggede på mig og sagde ” jeg tror du skal køre ned til dine forældre – noget er galt”. Og jeg kørte til Rømø uden at tøve. Og turen som bare tager lidt over en time, føltes som år. Og da jeg kørte ned imod Havneby mødte jeg ham, i ambulance. Det kunne lige så godt have været i går.

Hvis min far havde været her i dag, så havde vi siddet i strandstolen og måske drukket et glas vin sammen. Og han ville have fortalt mig, hvor meget han elskede min mor. Han ville have mindet mig om (som 1000 gange før) at jeg ikke kunne få en bedre mor og han ikke en bedre kone. Det har jeg altid vidst. Både at min mor er den bedste mor til lige netop mig og jeg har heller aldrig været i tvivl om, at mine forældre faktisk elskede hinanden – på trods af alt hvad livet har budt dem.
Min far troede på et liv efter døden. Og hvis han følger med deroppe fra, ved jeg han ville være stolt, uendeligt stolt. For min mor klarer sig så flot. Hun er ikke gået i stå, holder sig igang – også på de dage hvor det hele bare er lort med lort på. Han ville sætte stor pris på det liv hun har sig nu, han ville være slemt tilfreds faktisk. Og hvis du følger med far, så håber jeg også at du ser at vi passer på hende, mor. Præcist som vi lovede dig.
Tillykke mor og far, i er til evig inspiration for mange.

2blog

Bryllupsdag · · 11. Jul 2015 · 17:28 · Uncategorized