Kaffe, billeder, bog

Og romkulger og slik.
Så sund er jeg i dag. Vejret er bare tilpas ulækkert til, at jeg har orket noget som helst. Det er ikke ofte jeg sidder stille ret lang tid af gangen, men når jeg gør det, kan jeg lige så godt være produktiv. Så jeg fik styr på sidste weekends billeder af mine unger og er (smug) begyndt på den bog, jeg har købt til min ferie.

Det ser efterhånden skidt ud med at kunne finde flere fotograferings tider frem i september og august er helt booket op. Hvis du sidder og tænker “pokkers også”, så nåede jeg det ikke, så er der en god nyhed. Faktisk flere. For det første kan on location sagtens trækkes ind helt til november måned. Billederne bliver mere rå, men på den lækre måde. Hvis du alligevel er lidt forfalden til sensommer billeder, så tilbyder jeg mini fotografering første weekend i september. I løber af ugen kommer der flere detajler i nyhedsbrevet, så huske nu at læse det og tilmelde dig, hvis du ikke allerede får det i din inbox.

Collage6

Collage5

Collage4

Collage3

Collage2

Collage1

Jeg holder ferie fra fredag. Jeg svarer ikke på mails (har jeg lovet mig selv) og vil bare nyde min familie og slappe af. Du er velkommen til at skrive til mig, men forvent ikke svar før i uge 32 – hvor jeg så tilgengæld burde være både hurtig og veludhvilet og hurtig på tasterne.

Kaffe, billeder, bog · · 08. Jul 2015 · 22:28 · Uncategorized