Underskud

I går blev jeg ringet hjem fordi Liv var syg, idag har jeg måttet bruge dagen sammen med en mega syg Iben. Heldigvis fulgte jeg min mavefornemmelse og forlangte at en læge så hende idag. Sekretæren forsøgte ellers at spise mig af med, at mange jo er syge og ” du har jo en vis erfaring”. Jep og netop den erfaring gør, at jeg insisterede på en tid.
Iben pjevser ikke. Iben pjevser virkeligt ikke. Hun var syg tre dage i sidste uge, gav udtryk for at have det dårligt flere gange i løbet af weekenden og i går eftermiddags gik hun så ned med et brag. 40 i feber hele natten, opkast og ondt i hovedet og i maven.
Og efter læge besøg og blodprøver, viser det sig også, at hende infektionstal var tårnhøje. Som lægen sagde med meget hævede øjenbryn – hun har overraksende høje infektionstal. Måske en halsbetændelse – måske noget andet – men noget bakterielt giver hende høj feber. Hun ser frygtelig ud.
Så nu sat på antibiotika og jeg håber, at min store pige har det meget bedre imorgen – meget ringere kan hun ikke få det.

Og en dag efter en nat med opkast, skift af sengetøj, host og hark og hvad der ellers hører til børnefamiliernes lyksalighed, så takkede jeg guderne for en godt sortiment af makeup. Hold nu kæft jeg så træt ud i morges. Forkert hud farve, hævede øjne, røde øjne og træt træt træt. Men meget kan reddes med gult det ene sted, hudfarvet et andet sted, eyeliner og mascara.
Imorgen kommer bedstemor susende ind fra højre igen, som en redende engel – så jeg kan komme på arbejde mere end en halv dag. Yeah….

Underskud · · 23. Apr 2015 · 22:05 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


+ eight = 15