1 måned

Vågnede op og kunne hørte vinden udenfor. Tog en kop kaffe i hånden og gik udenfor og sendte min far en masse tanker. Selvfølgeligt skulle det blæse i dag.

Vi har vinterferie, en meget tiltrængt ferie. Jeg forsøger at fylde dagen med hygge, hverdags sysler , børn, hest og en masse forfængelig selvpleje. Der har været gå ture og rideture og løbeture og sådan skulle det gerne fortsætte. Iben er sammen med veninde hos mor og imorgen har Liv en lege aftale med kæresten – alt er skønt.
Forude venter der virkeligt mange mails der skal besvares, som i virkeligt virkeligt mange. Jeg starter på dem i morgen. Lige nu Game of thrones og redigering af billeder.

vintereriecollage

Og så har jeg lavet kiksekage i dag. Ikke den ulækre fyldt med Palmin, men en virkelig velsmagende men selvfølgeligt voldsom fyldig kiksekage, lavet på kondenseret mælk. Jeg fandt opskriften på Cutecarbs og den er legeede let, hurtigt og et hit ved ungerne. Og mig 🙂

1 måned · · 09. Feb 2015 · 21:20 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


7 × = forty nine