Små ændringer

Jeg har brugt nogle dage på at tænke over, hvordan jeg mest praktisk angriber booking af fotosessioner. Oprindeligt var det planen at frigive nogle datoer, som folk kunne booke, men netop den del bliver nu lavet om. I teorien fungerer det jo fint på forhånd at vide, hvornår man skal tage billeder de forskellige steder men lige på et punkt, var det ikke så gennemtænkt og det er ved nyfødte. Nyfødte har jo for vane at ankomme når de vil og meget sjældent på den dato man ellers er blevet udstyret med 😉 Jeg elsker nyfødt fotografering og jeg vil ikke udelukke mig selv fra at kunne fotografere de helt ny små verdensborgere – så nu bliver det altså lavet om. Så for fremtiden kan man kontakte mig og høre om jeg kan er ledig på et tidspunkt, hvor man kunne tænke sig at jeg  tog billeder – og så bliver det lidt efter først til mølle princippet . Aftaler om fotografering bliver så lidt løsere planlagt, da ankomst datoen som oftest er ukendt.

Til gengæld vil jeg på booking siden skrive, når  og hvornår jeg er helt booket ud – så der kan man altid tjekke først.

En anden ændring bliver i billede størrelsen, de bliver en anelse anderledes fordi jeg her på falderebet har besluttet mig for et andet fotolab til at fremkalde mine billeder. Det vil sige at det 17×25 billede man lige nu får med som en del af opstartstilbuddet istedet hedder 18×24 – det betyder jo reelt set intet og det bliver rettet på pris siden, men nu er det så også sagt her 🙂

Vi hoster og harker her i familien. Sønnich den stakkel hoster en hel del, det samme gør Liv, Iben og jeg og Brendan er rigtig syg. Den stakkel har så høj feber og er så sløj, at det er helt  forfærdeligt at se på 🙁 Og så skal han snart til eksamen – det er bare ikke fair.  Gud hvor vi trænger til forår, solskin, frisk luft, energi og og og…

Iben og jeg fik den ide idag, at vi skulle tage nogle billeder – og det gjorde vi så.  Dvs. at jeg har brugt dagen på at redigere billeder af eget afkom og det har været dejligt og afslappende og sjovt.

IMG_6215web

IMG_6252web

IMG_6278web

IMG_6280web

IMG_6282web

Og så må jeg også fremvise Liv. Hun har så travlt den lille pige. Hun laver ikke andet end at stå op, hele tiden og hun går nu imellem sofabord og sofa og alle andre steder, hvor der ikke er for stor afstand. Hun er jo kun 10 mdr. det lille pus og jeg synes, at det går alt alt for hurtigt. Stolt det er hun og det giver jo helt nye muligheder og udfordringer – og dem nyder hun da virkeligt.

Untitled-1web

Det vasketøj jeg har forsøgt at få ordnet hele dagen ligger stadigt foran mig på sofabordet. Mærkværdigt nok har ingen fjernet det og der er bare kommet mere til i løbet af dagen. Jeg tror jeg vil forsøge at kæmpe mig igennem det og gå rimeligt tidligt i seng, for jeg har en mistanke om, at natten bliver lang – atter en gang.