Islændere

Jeg har taget billeder af dem fra vejen, men ofte er de for langt væk til, at jeg kan få ordentlige billeder af de smukke heste. Så igår besluttede jeg mig for at spørge ejeren om lov til, at gå ind på marken. Og jeg fik lov. Det er jeg smadder glad for. Hestene tilhører Rømø Islændercenter, som er ejet af Therese Thøgersen og jeg er så glad for, at hun ikke har noget imod, at jeg hænger ud med hendes islandske heste.
De står så smukt og det er en stor flok på ca. 16-18 stykker, og det betyder masse af naturlig adfærd og interaktion, som jeg vil hygge mig med at forevige.
Jeg elsker Rømø, jeg elsker at fotografere og jeg elsker islandske heste. Det er den perfekte kombination, og nu bruger jeg jo en rum tid dernede, så det bliver fantastisk.
Det er et helt personligt projekt, hvis formål alene er, at passe på mig selv, koble fra, hygge mig. Jeg har få steder jeg virkeligt bare er mig, fotografering og ridning er nok de to ting der gør, at jeg tanker op. Nogen gange tænker jeg dybe tanker, andre gange, koncentrerer jeg mig bare om opgaven – det giver ro og overskud.

Icelandhorse13

icelandhorse12

icelandhorse11

Jeg elsker de her små lodne heste som på en gang er så blide og så vilde. Og så har de den store fordel, at de ikke går rundt med tæpper på i vinterhalvåret, men bare bliver endnu mere bamsede og lækre at se på. I virkeligheden kan jeg faktisk bedst lide dem om vinteren, fordi hestene der er mere livlige og mere i sit es. Jeg glæder mig til at komme i gang.

Islændere · · 16. Dec 2014 · 08:50 · Heste, Personlig, Rømø, Uncategorized

Write a Comment

*

*


7 × six =