Lykke

Kom hjem til et helt tomt hus.  Skyndte mig at klæde om og fik sadlet hesten op og red så ud i det blå.
Det er ren lykke derude hvor kragerne vender, stilheden, blå himmel og korn marker der laver bølger i vinden.
Jeg elsker de her stunder og jeg får så meget energi af bare at Være.  Jeg forholder mig til Ingen og ingenting, det er den reneste mediation til hest.
Og min lille søde Godadis har virkeligt givet mig glæden ved ridning tilbage. Hun går bare derud af,  side om side med traktor og lastbil og med fasaner der hopper ind imellem hendes ben. Hun er cool.  Og folk har spurgt mig om ikke jeg savner en hest med mere vilje, om ikke jeg savner udfordringer og der er mig klokke klare svar NEJ. Udfordringer og stress har jeg i rigt mål men indre ro og total nydelse er i høj kurs og det får jeg sammen med min lille ismule.
.

image

Lykke · · 24. Jun 2014 · 22:44 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


5 × = thirty five