Nødvendighed

Jeg har taget tiltag til at få skrevet på bloggen gud ved hvor mange gange i den sidste tid. Jeg når aldrig at blive færdig. Jeg har travlt og har haft det i meget lang tid. Personale ture med og uden overnatning, konfliktmæglings dage, skole/hjem samtaler, ridestævner, rideture, løbeture, fotografering, redigering, fakturering, årsafslutning, vasketøj, rengøring, fødselsdagsfester og listen kunne fortsætte i virkeligt lang tid.
Jeg må sande at det bare er svært at være mor til tre, have to x fudtidsjob, hest og hund og forsøge at holde sig i form.
Det irriterer mig i virkeligheden vildt, at det er bloggen jeg må prioritere væk, for den er noget at det vigtigste for mig,fordi den handler om mine børn. Men lige nu må det være sådan, for jeg kan ikke vride et minut mere ud af dagen, jeg sidder aldrig ned,slapper aldrig rigtigt af.

Og apro pos at slappe af. I morges gik Liv med mig ned til hestene, som jeg skulle fodre. Og der på marken lå Godadis og solede sig. Og Liv gik lige op til hende og klappede hende og Godadis blev bare liggende. Begge nød det. Og der, lige i det øjeblik slappede jeg af.

Nødvendighed · · 15. Jun 2014 · 22:19 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


eight × = 40