Påskeferie

Jeg tror jeg har nået alt det der er vigtigt i dag.
Der var selvfølgeligt alle de praktisk ting, men de var egentlig ikke særligt vigtige.
Det der var vigtigt var isen jeg spiste sammen med ungerne i solen.
De to timer hvor jeg så Sønnich bygge Lego og Liv danse og synge for os. Timer hvor jeg ikke en eneste gang tjekkede en telefon, smug kiggede på computeren eller på nogen anden måde, lod mig distrahere. Og der var så sjovt. Både Liv og Sønnich gav dem max. gas med dans og stunts. Det var faktisk rendyrket lykke, den slags man helst ville kunne fylde på flasker.

Og endomondo fortalte mig at jeg skulle løbe i dag. Og jeg glædede mig helt vild for solen skinnede og i teorien var alt perfekt. Men Liv blev ulykkelig da jeg skulle afsted. Jeg måtte bestikke hende med chokolade, bare for at komme ud af døren. Og jeg nåede ikke mange KM fra huset før min mavefornemmelse sagde, at det her var helt forkert. Løbetur må vente, Liv er vigtigere – og jeg vendte om.
Og en lille pige blev meget glad for at se sin mor, som kun havde været væk ganske kort tid.

Og aftensmaden lavede Sønnich og Brendan. Tacos. De smagte fantastisk.
Og solnedgangen nød jeg sammen med Iben og Godadis. Iben skinnede om kap med solen og hun så så lykkelig ud, som hun red hjem på Godadis i de sidste minutter før solen helt forsvandt.

Jeg elsker ferie og jeg får aldrig nok eller for meget, hverken af ferie eller tid sammen med ungerne.

Iben_Godadis7

Iben_Godadis5

Iben_Godadis4

Iben_Godadis3

Iben_Godadis2

Iben_Godadis1

Påskeferie · · 15. Apr 2014 · 22:19 · Heste, Iben

Write a Comment

*

*


4 + = seven