Mig tid

Torsdag er min heste dag. Torsdag er den dag, hvor jeg kører fra arbejdet og så snart jeg rammer hjemmeadressen, smider jeg mig i ridetøjet og drager ud på en lang tur. Det at have et par timer, bare hesten og mig er guld værd. Jeg glæder mig hele ugen og jeg nyder hvert et sekund det varer. Ingen stress, ingen patienter, ingen børn, ingen kunder, ingen mand, vasketøj,oprydning, planlægning, konflikthåndtering, lektielavning – ingenting.
Der er kun mig og hesten.

Og jo jeg mødte traktorer, lastbiler – men ikke mange og da vi ramte grusvejene, var der stort set kun Godadis og jeg. Stubmarker i kilometervis, skov og skovevej og stilhed og solksin. Lyden af hestehove der vader derud af, et lille prust i ny og næ og ellers intet.
Jeg kan slet ikke komme over hvad det gør for min mentale tilstand at jeg har den tid. Den giver mig så meget energi så jeg ikke kan finde andre steder og det skaber ro i mit , altid overfyldte og fortravlede, hoved.
Og solen gik ned mens vi stillede travede på en mark tilbage til Lindknud. Og det var sent før jeg var hjemme fordi den ene ting tager den anden, fordring af heste, fylde hø net og bære dem ned og give vand og gøre Goodi klar til marken. Men det gør ikke noget, for jeg nyder det alt sammen og jeg er bare så glad efter sådan en tur.
Lige nu har jeg svært ved at kapere at jeg har kunnet leve så mange år uden heste, og endnu sværere ved at forestille mig, at jeg kommer til at leve uden igen.

Mig tid · · 28. Feb 2014 · 20:34 · Heste, Personlig

Write a Comment

*

*


− 5 = two