Tøsetur

Vi trængte til det, Iben og jeg. Så lørdag klokken kvalme stod vi op og klokken 7 sad vi i bilen med kurs retning lille by i Thy området.
Og det var hyggeligt. Fabiaen tøffede derudaf og vi hørte musik som Iben bestemte. Hun sang kønt og jeg sang højt.
Og vi stoppede og fik er rundstykke undervejs. Og før klokken var 10 havde vi spiste en træstamme.
Og vi fik hentet den sadel som vi havde fundet. Og vi mødte de sødeste mennesker men den mest vidunderlige dialekt jeg længe har hørt.

Og fordi vi ikke bare ville vvende om igen, og køre 3 timer hjem ad igen, besluttede vi os for at køre til Nr. Vorupør. Vesterhavet når det er bedst og smukkest. Kæmpe store bølger, mørke skyer og fiskerbåde. Både Iben og jeg nød det i fulde drag. Kors hvor hun slægter mig på, på det punkt.

Og da vi havde fået vind nok igennem håret, kørte vi hjemad. Og vi stoppede på MCDonalds og spiste skod mad og nyd det i fulde drag. Hende og jeg og tøse snak. Og hun var så spændt på om sadlen passede – og det gjorde den. Nu er den poleret op med lidt mere læderfedt og nu er det brug der skal gøre d læderet smidig.
boats

Iben2

Klitter

Klitter2

surf

Og så billeder der viser, hvor lykkelig Iben er, når hun rider. Jeg bruger timer hver dag sammen med hende og hesten – derfor heller ikke meget tid til at blogge. Men får jeg bare det udtryk i hendes ansigt at se en gang om ugen, så er jeg lykkelig.

Iben3

Iben5

Og ja det sidste billede er helt forkert. Hesten kom løbende imod mig og det her skud blev ikke et vinder billede – bortset fra den rendyrkede lykke det viser. Og derfor ligger det her. Og andre fotografer vil måske korse sig over at jeg kan finde på at vise sådan noget frem, men hey – bloggen er til mig og det måske mit personlige bedste billede i år. Hvis billedet vækker følelser i en man vil huske i al tid fremover, så skal man beholde det – også selv om alt gik galt og det teknisk set er lige til skraldespanden. Mindet er perfekt.

Tøsetur · · 23. Feb 2014 · 20:26 · Heste, Iben, Personlig

Write a Comment

*

*


9 × = nine