Brok betaler sig!

Jeg har brokket mig, jeg har været sur og tvær og jeg har bandet hele banden til, hvor peberet gror. Og nu har jeg så lært, at det godt kan betale sig.
Problemet har været vores fritids aktiviteter og det der til medhørende udstyr. Vinterløbetøj, sommerløbetøj, ridetøj, Taekwondo Ki, svømmetøj, gymnastiktøj og zumba tøj og meget af det i flere varianter. Det fylder og det roder og jeg var ved at blive sindssyg. Jeg foldede, sorterede og lagde pænt sammen og næste gang jeg kom forbi gangen, var det hele væltet ned i en stor stak. Ikke nok med at jeg har spildt en masse arbejde, men det ser ad h til ud og jeg kunne aldrig finde det tøj, jeg netop stod og manglede.

Idag fik jeg husly af en sød nabo, da manden min var taget ind til “storbyen” for at handle og smart nok, låst Iben og mig ude. Vi havde så lige tilbagelagt en smadder hyggelig men noget våd 10 km ridetur og ville gerne ind i varmen. Godt så! Kristina forbarmede sig over os og gav os et varmt sted at være, indtil Brendan kom hjem. Tak for det!
Og som kvinder jo ofte gør, fik vi lige brokket os lidt over vores respektive mænd. og jeg bragte igen på banen alt det rod der er, med vores 500 sportstøj varianter og at jeg MINDST 1000 gange har bedt om en løsning.
Vupti så kom jeg hjem og Brendan havde købt det fineste skuffedarium med 6 kasser i, en til hver og en i overskud til hundemad og olie og hvad ved jeg. Og sørme om ikke han også havde købt to nye og meget tiltrængte bordduge og mattering til vinduerne. Vildt.

Så nu er alt tøjet sorteret og lagt på plads og min lille gang er igen til at overskue.
Og havde det ikke regnet noget så eftertrykkeligt, så skulle jeg havde fejret det med en løbetur,men for anden dag i træk pjækker jeg.Jeg orker ikke regnen. Og 10 km tilbagelagt på cykel sammen med to piger på hest, tæller vel også lidt?

Og nu her da der er ved at være mørkt udenfor hygger jeg mig overordentligt med en sofa, et varmt uldtæppe og lyden af Thor og Sønnich der griner. Senere kommer Iben hjem med en veninde som skal overnatte og i den anledning, har jeg fisket bananer op af fryseren, der skal blive til banankage efter opsrkiften fra Cute carbs – som virkeligt er den ultimativt bedste banankage opskrift.
Udsigten til ferie gør underværker ved humøret og lige nu har jeg faktisk svært ved at finde noget at være utilfreds med. Søde kunder fra morgenstuden, dejlig ridetur med pigerne, glade unger, orden i sports grejet og en hele uges ferie forude. Livet er fedt.

P.s kære krop, jeg lover at jeg imorgen både rider og løber.

Brok betaler sig! · · 08. Feb 2014 · 20:29 · Opskrifter, Personlig

Write a Comment

*

*


five − = 2