Koldt

Jamen nogen gang er det så fedt at være mig, at man næste tror det er løgn. Morgenmad med ungerne, fotografering af lækker baby og hendes vildt sjove storesøster og så en tur med Godadis i kulden. Og koldt var det, virkeligt koldt. Jeg var til fods og Iben red og til sidst var hun så forfrossen at kun ikke kunne holde tøjlerne. Jeg havde trækketovet med, så det gik fint og iøvrigt følger Godadis også bare med.
Og så fik jeg ellers lavet varm kakao og lyn horn efter opskriften på slyngebarn – den holder maks.
Og brændeovnen buldrer og jeg redigerer og hygger mig faktisk ret eftertrykkeligt. Og lige nu har jeg svært ved at finde ud af, hvorfor jeg syntes at det var en god ide at rejse til Maastricht i det halve af den kommende uge? Lige nu ville jeg helst bare nulre rundt herhjemme.
Heldigvis er der en ferie lige om hjørnet og den skal udnyttes max. Ride, løbe, bage, sove, hygge.

Koldt · · 25. Jan 2014 · 21:57 · Heste, Iben

Write a Comment

*

*


six × 2 =