Perfektion!

Iben og jeg væltede sent ud over sengekanten, klokken var over 9. Jeg smed to latte i hovedet og så indfandt vi os ellers ovre hos hesten. Og der blev striglet og nusset og hygget og gumlet hø. Og så fik Iben en lang ridetur på Godadis for første gang. Hun har været oppe på hende i 5 minutter tidligere, men idag red vi ud sammen med en anden pige og dennes mor, mødrene til fods. Og det var skønt at se Iben på hesten. Hun var så stolt og så glad og man kunne mærke lettelsen, da hun hurtigt fandt ud af, at Godadis tager trafik med ophøjet ro. Og solen skinnede den første del af dagen og vi nåede præcist ud, før Lindknud og omegn forsvandt i en tæt tåge.
Og min søster, mand og børn kom og det var så hyggeligt. Vi spiste og slappede af, ingen var til det helt store.
Og da de var taget hjem, fik jeg leget lego med Liv, vi legede hest. Fornemmer man et tema? Og selv om min motivation var lig nu, fik jeg mig kastet i det nye løbetøj og kørt til Bække hvor jeg fik løbet. Hold da kæft jeg kan godt mærke, at jeg ikke helt lever efter mine normale principper. Min ben var så tunge og det mærkes som om jeg havde bly i måsen – men jeg fik tilbagelagt 4.5 km – lygtepæl til lygtepæl i Bække by.

Og aftenen bliver afsluttet med film med ungerne, mens vi spiser rester. Og når børnene er pakket i seng, en kæmpe portion ris a la mande – alt andet ville jo være skørt.

Men dagen har været perfekt. Jeg har nået det jeg skulle, slappet af, hygget med børn og hest, løbet og spist. Hvordan skal jeg få tid til at arbejde. Hvordan skal jeg få tid til to jobs?
Godt jeg ikke skal bekymre mig om det før næste år 🙂

Godadis5

Godadis6

Godadis7

Hjalte

Iben1

Fie_Hjalte