Eftertænksomhed

Det er ikke let i disse dage. Iben er virkeligt hårdt ramt. Det ene øjeblik er hun ved at rive hovedet af sine søskende, det næste græder hun over det bare ingenting og stormer op på værelset. Det er svært, det er urimeligt og savnet er virkeligt stort for Iben.

Liv og jeg gik en tur idag. Iben havde brug for sofa tid – det havde vi alle forståelse for. Og jeg nød den milde dag, blæsten og smukke Liv, som ikke fatter noget som helst af, hvad der foregår. Hun rendte glad rundt sammen med dukken Bodil og kvidrede løst om dit og dat. Og jeg satte mig tæt på hende og kiggede bare på hendes små ansigts udtryk. Hun er så animeret Liv, hun er så levende – og det var lige hvad jeg trængte til.

LIv collage september

Eftertænksomhed · · 22. Sep 2013 · 21:15 · Liv, Personlig

Write a Comment

*

*


4 + seven =