EL bil jomfru no more

Yup jeg har kørt El bil idag og det var forbløffende rart faktisk.
Visse ting skal man lige vænne sig til. I tilfældig rækkefølge:
Når der står at den kan køre 85 kilometer på et batteri siger min sparsomme erfaring mig, at det skal IKKE stole på.
At der INGEN lyd er når man tænder den, ingen vibrationer, nul feedback at all.
At fodgængere ikke flytter sig når man kører bag dem – de hører dig nemlig ikke.

For en god ordens skyld vil jeg sige, at ingen kom noget til hverken mennesker eller materiel.

Fik igår afslutter årsregnskab 2012 og betalt restskat. Og det betyder så, at jeg må belønne mig selv. Og jeg mangler faktisk nogle praktiske “usexede ” ting lige nu. Jeg burde smide penge efter nogle flashtriggere, fjernudløser til kamera og nd filtre, som jeg faktisk skal bruge – men det gider jeg ikke lige nu.
Nej jeg tog en impulsiv beslutning og bestilte en kamerataske, en jeg længe har ønsket mig. Så fra om ganske snart flytter Betsy ind på matriklen og jeg kan endeligt slæbe kameraet med over alt, uden at skulle have ekstra taske med.
Jeg har jo i lang tid drømt om en ONA taske, men det blev det ikke. I første omgang fordi jeg ikke kunne få den i europa og den bliver tisse dyr år man skal betale porto, moms, gebyr, moms af gebyr og gebyr af momsgebyret. Men grunden til jeg fravalgte den var, at der ikke er en lynslås i. Den lukkes kun via flab og det er ikke nok til mig. Jeg vil simpelthen ikke gå rundt og bekymre mig om, om mit kamera falder ud eller bliver vådt.
Og så faldt jeg for Betsy. Den er ikke ægte læder men den er fed, jeg kan bruge den til hverdag – også uden kamera og så er den ikke dyrere end at man kan forsvare at anskaffe sig en mere om nogle år ( yeah rigt!)
Så nu venter jeg bare på Betsy og det kan ikke gå hurtigt nok med at få hende hjem.

EL bil jomfru no more · · 26. Jun 2013 · 20:41 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


7 − one =