Julen varer til pinse – eller?

Liv13

Børnefantasi, det er sgu livets krydderi. Og mine børns fantasi er fantastisk. Og så har de alle en julefetish.
Iben har i årevise haft et stykke julepynt som bamse, den var med overalt.
Sønnich havde et alterego, som også var glad for julehovedbeklædning.
Og nu er der Liv.

Har idag brugt virkeligt lang tid med børn i mine arme. Først da en stolt Sønnich fortalte om sin første Takewondo time, en stor succes og med masser af seje spark. Så læste vi Tommelise sammen, Liv og Sønnich og jeg. Jeg fik smørhullet. Og til sidst smed jeg mig under en dyne sammen med Iben og vi skiftes til at give hinanden håndmassage.
Så er det alt det jeg ikke har nået – jeg orker ikke at liste det op – listen er uendelig I virkeligheden er det jo heller ikke vigtigt.

Julen varer til pinse – eller? · · 29. Apr 2013 · 21:15 · Personlig

Write a Comment

*

*


× 4 = twenty

«

»