Ja hatten

Jeg øver mig, gør jeg . Øver mig i at finde skønheden i sne, mere af den. Øver mig i at finde inspiration i nøgne træer, blå frosne fingre, snot næser og kulde.
Jeg ved ikke hvor godt det går?
Jeg ved at jeg nyder at have tid til ungerne (som iøvrigt har været skrækkelige i dag) og tid til at lave noget andet, end “bare” portrætter. Jeg lod blikket vandre i det “smukke” vintervejr og fik nogle ganske ok skud af det. Forfriskende.
Efter 6 km i det danske vinterlandsakb var jeg stålsat og ville ud at løbe når vi kom hjem – og så begyndte det først virkeligt at sne. Glem det. Smed mig fluks i indenfor og gik igang med at bage en kanelkage. Ikke så sundt for den slanke linje men meget sund for psyken.

trees

trunte
13 år gammel er hun, det kan man faktisk ikke se.

treecollage

Sonnich1

Iben_sonnich3

Iben_sonnich2

creek2

creek

brendan

Ja hatten · · 29. Mar 2013 · 21:18 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


seven − = 3