Påskeferie

Kors hvor jeg nyder det.
Liv har smidt bleen! og jeg er stolt af hende, for hun klarer det så fint. Jo der er uheld, men idag har hun kun haft et og vi har været i Ikea, ToysRus og Bilka hele dagen, haft lange køreture og alligevel gik det først galt da vi kom hjem. Hun er ved at være så stor, min lille baby.

Og Liv er canadisk statsborger nu, sådan med et snuptag. Nu er jeg den eneste i hytten med kun 1 tilhøsforhold – det er da lidt sjovt. Hun har jo ikke fattet en bjælde af det og det er også ligegyldigt, det kommer hun til senere i livet og for hendes daddy er det en stor ting.

Jeg har vanen tro sat mig for, at jeg skal lave noget krea i min ferie. Så i søndags gjorde jeg alvor af min trussel og indkøbte film og batterier til mit gamle kamera og jeg glæder mig som et lille barn til, at jeg kan sætte filmen i mit gamle analoge grej og tage billeder med rigtig film. Der er noget lækkert organisk over det, noget mere virkeligt, noget mere nærværende og det trænger jeg til. Jeg glæder mig til at blive tvunget til at tage den med ro, gennemtænke et billede mange gange før jeg klikker, spare på mine skud.
Nu mangler jeg bare at finde et godt sted at få skannet filerne til et digitalt format. Det har så vist sig at være en ganske dyr lille hobby jeg har fundt mig her, priserne på skanning er horrible og hvis jeg bliver helt fanget i det her analoge film halløj, vil jeg overveje selv at anskaffe en god skanner.
Og selv om jeg før altid har hadet at vente på at mine film kom tilbage fra laboratoriet, så glæder jeg mig faktisk også til den del nu. Der er intet som forventningens glæde. Og det bliver da spændende at se, hvordan jeg tager billeder med et analogt kamaera nu, hvor jeg ikke har brugt 1 i mere end 8 år.
Jeg håber film og battier kommer i morgen, så mit krea projekt kan skydes i gang – bogstaveligt talt.

windmil1

karen_iben

analog

sun

sonnich_Iben

Livstatsborgerskab

Og lige som i alle andre ferier, så sover Iben og Sønnich sammen og det gør mig glad. Deres forhold er ofte som hund og kat og alligvel vælger de enhver lejlighed til, at sove sammen, at hygge sammen bare de to.
Imorgen laver vi bunke sovning, ungerne og mig. Brendan er ikke hjemme og når katten er væk 😉

Påskeferie · · 26. Mar 2013 · 22:27 · Iben, Liv, Personlig