Folk er billigt til salg i blogland

Nu har inden for de sidste par måneder flere gange modtaget tilbud fra firmaer, der gerne vil have at jeg gør reklame for dem. Idag fik jeg igen et tilbud om et blogger event med det formål, at jeg skal gøre reklame for et større firma der producerer børnetøj.
Jeg ved ikke hvor mange hopper på den, men jeg formoder at det drejer sig om ikke så få, for tilbuddende bliver flere og flere.
Tilfælles har de alle en standardiseret email, som man med det samme kan se ikke er skrevet til en personligt. Vor herre til hest afsenderen skriver da “hun med glæde har fulgt bloggen dagligt” men forsætter så med at skrive at hun elsker mit indhold om dit og dat – alt sammen noget som jeg ved den søde grød aldrig har skrevet om.
Og jeg er ikke deres målgruppe! Mine unger får ikke tøj fra det her firma medmindre vi har arvet det. Hvorfor? Fordi det er for dyrt og fordi det ikke passer ind i vores stil.

Og jeg kan godt forstå at de gerne vil have fat i bloggere, for de tilbyder jo peanuts til bloggerne og deres læsere for tilgengæld at få massiv omtale. Det ville koste dem kassen alle andre steder.
Og der er mange der er ligeglade og gerne vil lægge blog til og det er fint med mig. Men jeg sælger selv reklamer og ved hvad det er værd. Hvad der betyder mest for mig er, at jeg gerne vil gøre det hvis 1) jeg faktisk er udvalgt fordi jeg passer til målgruppen 2) at der er noget i det til min læsere 3) og at man ikke forsøger at “lokke” mig ind i det ved at komme med flatterende udtalelser om min blog og dens indhold – når man tydeligt kan fornemme at afsenderen aldrig har været fordi og læst med.

Så jeg håber på, at kunne komme med noget godt til min læsere men jeg bliver ved med at afslå tilbud, indtil der kommer noget som jeg synes er godt nok.

Er folk billigt til salg i blogland? · · 20. Mar 2013 · 21:41 · Personlig

Write a Comment

*

*


six × 4 =