Camping habit

Yup et sådan pragteksemplar er jeg iført i dag. Faktisk er det løgn, for jeg ejer ikke en, men jeg er trukket i hygge tøjet, krøbet under et tæppe med kaffe indenfor rækkevidde. Hele ugen har jeg trukket sygdom med. Igår fik Liv stillet diagnosen skarlagensfeber og det gav en forklaring på, hvorfor hun bare ikke bliver bedre. Hun er nu på penicilin og for første gang i 10 dage, kan jeg gå i seng uden at sengen er fyldt af børn. Og manglende søvn, host i ansigtet, grædende og feber varme børn i sengen har betydet syg mor. Jeg tog uden tvivl på arbejde for tidligt, det gør jeg altid og det er dumt. Jeg betaler prisen nu, for min hals gør ondt og jeg hoster. Den løbetur jeg har glædet mig til siden sidste uge, måtte jeg opgive pga.
Snot og host.
ØV.

Så i dag er det tidligt i seng, for imorgen skal jeg sgu ud at løbe og til frisør. Og jeg vil være frisk og have energi. SGU.

Camping habit · · 01. Feb 2013 · 20:51 · Personlig

Write a Comment

*

*


8 + = fourteen