Min hemmelige fetich

Sønnich kiggede her til morgen på mig med vantro. Hvad sker der lige for dig mor? Og hvad er det for noget underligt musik???
Underligt musik? Det er sgu da Nena.
Af og til, med lange mellemrum får jeg den vildeste trang til tysk musik. Nu har jeg Yousee play og derfor har, selvfølgeligt, en playliste med Herbert Grünemeyer, Julia Neigel, Münchner Freiheit og Die Prinzen,Nena m.fl. Og jeg skråler med, højt og gerne. Og selv om mit tysk efterhånden er urimeligt rustent, så fejler det ikke noget når jeg skråler med til de tyske sange – man skulle tro jeg var en vaskeægte tysker og ikke kun en delvis hjemmetysker.
Blikket jeg får af Brendan er faktisk det hele værd, altså den efterfølgende brok over min frygtelige musik smag.
Og jeg er noget af et mysterie hvad musik angår, det indrømmer jeg blankt. Er jeg alene i bilen hører jeg The cure, Pearl Jam, Stone temple pilots, The National, Tori amos og en masse andet i samme kategori – helst fra dengang jeg var ung, slank og lækker. Er jeg ude at løbe hører jeg alt det moderne pjat, som jeg i bund og grund synes er affaldsmusik – men til formålet er det simpelthen suverænt.

Og jeg kan leve med at mine unger synes jeg er en dinosaur når det kommer til musik, Iben er sågar hoppet med på bølgen og lytter og synger med på nogle sange, der blev spillet i et helt andet årtusinde end hun er født – det er sundt, ikke? Kultur ufiltreret.

Apro pos kultur, så tjek lige hvad der sker når vi besøger bedstemor og bedstefar. Alle bortset fra Liv er optaget af los mobilos eller tv. Vi behøver slet ikke mødes mere, vi kan bare sende sms’er til hinanden.

sonnich2

Liv11

Liv10

bedstemor

Iben-bedstefar

Iben1

Iben2

Min hemmelige fetish · · 23. Jan 2013 · 18:26 · Iben, Liv, Personlig, Sønnich

Write a Comment

*

*


eight + = 12