Nu spiser hunden også vores tøj

Jo jo, på listen over de mange ting vi nu skal huske er også, ikke at lægge tøj med mad på, på gulvet.
Hørte lidt tidligere på aftenen et meget vredt brøl fra Brendan, som jeg med det samme kunne se var rettet mod Trunte, da hun strøg forbi med sænket hoved og halen imellem benene. Trunte var gået i gang med at gnave på en af Ibens bluser,fordi der var sovs på ærmet.
I de sidste par måneder er det tyndet meget ud i viskestykker og karklude, for dem æder hun også hvis de er madrester på. Livs hagesmækker er nok favoritten. Kors, det er ikke let at mere, for min normale rutine er, at sortere vasketøjet på gulvet og så smide dem i efterhånden som der er plads i maskinen – det må nu også ændres. Som jeg sidder her og skriver, har jeg hørt Trunte truttet rundt med næsen i gulvet uafbrudt nu i 10 minutter. Hvis ikke jeg vidste bedre, ville jeg tro at vi havde dyrebare trøfler under gulvet for hun har ikke løftet næsen fra brædderne endnu.

Men ud over underlig adfærd fra hunden, har jeg haft den bedste dag sammen med ungerne. Kan ikke mindes hvornår vi sidst har hygget os sådan.
Vi startede ud med en tur på naturlegeplads og ungerne og jeg hyggede os for vildt. Hen ad eftermiddagen blev vi enige om, at is var vejen frem. Vi endte på Randbøldal campingplads, som hittede noget så vildt med ungerne, at jeg har lovet at vi skal tilbage dertil. Ungerne plaskede i vand, legede på legepladsen og ingen skændtes, ikke bare lidt. Jeg kan næsten ikke få armene ned over dagens succes. Det er så dejligt med en hel dag sammen med dem, hvor man skiftevis taler med den og den anden, griner over de samme ting og bare har muligheden for at sidde og betragte dem. Jeg er så ufattelig heldig at have fået, verdens sødeste unger – i al beskedenhed.

Ingen billeder idag, for jeg har lige være ude at løbe og kan nu næsten ikke gå- kameraet er uden for arms rækkevidde.. Hvornår bliver jeg klogere?? Jeg ved så sikkert som amen i kirken, at jeg ikke kan løbe to dage i træk, alligevel forsøger jeg og om lidt går jeg i seng på panodiler. Men hey, jeg havde bukser på jeg kunne passe, så lidt har jeg da lært!

Nu spiser hunden også vores tøj · · 23. Jul 2012 · 22:15 · Personlig

Write a Comment

*

*


× one = 9