Stop and smell the roses

Liv og jeg havde fri idag. Hun var ikke helt i hopla, sad i lang tid bare foran tv’et og klagede over at fryse og have ondt i maven og være træt. Det er ikke normen, vil jeg godt sige.
Fordi hun alligevel ikke rigtig var til noget, havde jeg god tid til kedelige ting som rengøring. Tiltrængt men mega sisyfosagtigt og kedeligt.

Vejret var underligt, faktisk godt men lyset skiftede med få sekunders mellemrum og det gav mig lige en udfordring idag, for jeg fik en impuls der sagde, at jeg måtte forevige mine roser, som Brendan gav mig i mandags til vores kobberbryllup. De er stadigt sindsygt flotte, selv her på 5 dagen. Og duften….uhmmmm.

roser

rosemakro5

rosemakro4

rosemakro3

rosemakro1

Det er hundrede år og en madpakke siden jeg sidst har lavet makrofotografi og jeg havde glemt hvor dejligt det er. Jeg tænker jeg skal have lavet en hel del flere, kunne virkeligt godt tænke mig at have en del hængende forskellige steder i huset.
Det var super udfordrende idag, fordi jeg brugte naturligt lys (som jeg til al evighed vil foretrække over studiebelysning) og lyset skiftede hurtigere end jeg kunne manuelt fokusere OG indstille kameraet til korrekt eksponering. Men jeg elsker alligevel resultatet.

Og når jeg nu havde kameraet fremme, måtte jeg have billeder af Liv også.

Liv27april

Liv2-27april

Liveye1

Jeg elsker de her dage, hvor Liv og jeg har hele dagen sammen. Jeg har indhentet en hel uges husarbejde, gjort rent i stuen, i gangene og badeværelse, vasket tøj, gået 6 km med Trunte og Liv, ryddet op og alt sammen – mens Liv og jeg har hygget og været sammen. Det gavner os alle herhjemme, det giver overskud og jeg har mindre dårlig samvittighed over Livs alt for lange dage, når jeg af og til kan give hende en dag fri.

Og nu weekend sammen med familien. Fantastisk!

Stop and smell the roses · · 27. Apr 2012 · 22:07 · Personlig