Mangler du inspiration til ophængning af portrætter?

Jeg elsker sjovt nok portrætter og fotografier i det hele taget. Den havde du ikke set komme, vel?
Det jeg synes der er så fedt er, at portrætter kan fremvises på mange forskellige måder , der er ikke grænser for, hvad man efterhånden kan få af forskellige ting. Kanvas med og uden rammer, glaslaminerede billeder der synes at svæve på væggen, store flotte print monteret på forskellige baggrunde, eller med rammer, tapet af ens favorit billeder – kun fantasien sætter grænser.
Jeg elsker Pinterest, fordi man så let kan lade sig inspirere, man skriver et ord og vupti, billeder og bileder og billeder i massevis af netop det, man leder efter.

Så hvis du mangler inspiration til at få fine portrætter op på væggen, så kig med i min samling af forslag. Er du ikke allerede medlem af Pinterest, så send mig din mail og jeg inviterer dig 🙂