En meget stille og indadvendt søndag

Vi har stort set intet lavet idag, det har været skønt. Selv Brendan har ligget en god rum tid foran brændeovnen, og bare haft daddy tid. Det var tltrængt. Brendan er en knokler, han er dårlig til at slappe af, men i dag gjorde han det. Min samvitighed over ikke at være helt kampklar havde i den grad brug for, at der ikke var en der rendte rundt og lavede alt muligt praktisk. Når alle slapper af, er det lettere bare at sidde på sin flade og lave ingenting.
Jeg fik lidt tid til at lege med lensbabyen i dag. Det var alt andet end ideelt, jeg måtte skyde på 12800 ISo, lyset var ikke eksisterende og det gør det noget sværere at styre objektivet og få det til at fókusere. Og der er nogle fejl 40 også, det er manuelt fokusering og med mine spilopper, kræver det en øvelse jeg endnu ikke har. Men det var sjovt, jeg nød det og jeg glæder mig til at solen skinner og vi kan tage babyen med ud.

Men jeg elsker resultaterne, også meget mere end jeg havde troet jeg ville. De er så skæge billeder og i mine øjne, helt perfekte til portrætter af børn. Billederne bliver lidt ligesom børn er, vidunerligt spontane, kaotiske, smukke og livsbekræftende.

Lensbabycollage

noder

Liv8_marts2012

Liv7_marts2012

Liv3_marts2012

Liv6_marts2012

Write a Comment

*

*


8 − two =