Travlt er….

Når man kører fra arbejde og hjem for at hente to unger.
Videre til vuggestuen for at hente Liv.
Derefter kørte jeg med tre børn til Rødding for at hente mine billeder og derfra direkte hjem til Lindknud. Første stop er egen adresse for at hente Ibens gymnastik tøj, så hallen for at aflevere Iben til gymnastik. Tilbage hjem hvor jeg kastede mig frådende over vasketøjet, vaske, lægge sammen, lægge på plads.
Hente Iben i  hallen, spise aftensmad, putte unger og så ellers have vasket tøj til hele næste uge. Sengetøj er fundet frem, en masse tøj er i tumbleren og ligeså meget hænger foran en buldrende brændeovn og venter bare på at blive tørt nok til at blive pakket ned.
Travlt, travlt, travlt og det gøre ikke spor, for jeg har fri imorgen og skal overraske mine unger. Jeg glæder mig.

Travlt er…. · · 26. Jan 2012 · 00:57 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


five × 7 =