Stort barn – nye udfordringer

Iben har en mobil. Den har hun fået fordi hun blev optaget i korskole (hvilket jeg er meget stolt over) og fordi hun så skal køre i bus fra Lindknud til Hovborg. Selv om begge byer er bitte små og alle kender alle – næsten da, så kan hun lande i en situation, hvor bussen er kørt, hun kører den forkerte vej eller noget andet.
Ibens telefon er en samsung google ting, en ikke nær så fancy som de vi har, men den er koblet op til google. Og det vil sige at Iben har en G+ konto.
Nu i disse dage hvor alt er hemmeligt, fordi vi jo vil overraske dem med et ophold på Lalandia på torsdag, gør det alt lidt mere vanskeligt. Så det her indlæg kommer ikke på G+, for der læser Iben med. Apro pos læse med, så havde hun skrevet på min G+ Kristina Daley Fotografi side at ” du tager virkeligt gode billeder mor”. Hun er bare så sød. Samtidigt kom hun til at afsløre, at hun havde surfter via mobilen til efter klokken 20, indlægget var nemlig skrevet 20.22.

Jeg glæder mig til torsdag morgen. Jeg glæder mig til at skulle overraske ungerne. Jeg frygter lidt om de lægger mærke til at vi har ladet min forældre tage Trunte med hjem. Liv opdager det nok, men de store – jeg ved det ikke.

Stort barn – nye udfordringer · · 24. Jan 2012 · 22:37 · Uncategorized