Jeg elsker familier {Fotograf Kristina Daley – Vejle}

Jeg er blevet helt pjattet med familier, de er så skønne at tage billeder af. Den her familie var super dejlig. Mor og far bar over med min absolutte mangel på stedsans, frække køer og vandretur og spilopmageren, hun tonsede derud af og tog det hele i stiv arm. Vejret var perfekt. Vi startede med tyk tyk tåge, som giver nogle dejlige bløde portrætter og en helt speciel atmosfære i billederne. Synet der mødte os da tågen lettede var fantastisk. Selv om jeg ofte er i Vejleådal, både rent arbejdsmæssigt men også privat, så bliver jeg aldrig træt af eller bare vant til, hvor smukt der er. Alle burde gøre sig en tjeneste og tage dertil fra tid til anden, for det er et stykke unikt natur som der ikke findes meget af i Danmark.

Her kommer lidt af de billeder det er blevet til. Mere følger.

Og så tror jeg nok at mor må trække sin ” far er ikke fotogen” bemærkning tilbage. Han skal bare iklædes datter og kone, så er den lige i vinkel.

Helena_1

Helena_2

Helena_11

Helena_10

Helena_13