Hvis ikke det var for mine unger

Så var jeg blevet sindsyg. Sådan fuldstændig mental agtig på den utjekkede måde.
Totalkredit vil låne os 30.000 kr. De vil låne os hele 10% af, hvad et nyt tag koster. Flot, ikke?
Så næste gang i opfordrer jeres unger til at få en lang og fin uddannelse, så tjek lige om I har råd til at holde dem gældsfrie under deres studier eller fortæl dem, at de kommer til at bo i en campingvogn indtil de er 45 år – alternativt hjemme hos mor og far 😉
Jeg føler mig mildest talt banket hjem i Ludo, nærmere smidt af brættet. det er rædsomt. Dyre råd er rådne og jeg har ingen. Men hvis nogen kender nogen der vil give os et nyt tag for 30.000 kr. så smider vi lige to gange fysioterapi og et års forbrug af portrætter oven i. Any takers?????

Heldigvis har jeg børn, det er dem der afholder mig fra at gå fra hus og hjem – det med huller i taget, ikke.
Huset har været fuld af liv (og Liv) og glade dage i dag. Sidst på aftenen, hjalp Liv mig med at lave kaffe. Hun er i sandhed mors pige.

Lovecoffee web

Hun gad ikke tarteletter, men mors hjemmebagte rugbrød, det var lige sagen.

Sulten2

Sulten 3 web

Sulten1 web

Jeg får tit spørgsmålet om mine unger er specielt påklædt når jeg tager billeder. Svaret er ja! Dog ikke altid, som jeg tænker den opmærksomme observant har bemærket allerede.

Og for lige at vende tilbage til taget. Jeg besvarer jeres tilbud om at lave taget for 30.000 kr efter først til mølle princippet. Jeg ved der vil være mange om buddet og jeg lover at svare alle sammen, men hav tålmodighed.

Sarkasme og ironi stadig intakt. Tjek.

Hvis ikke det var for mine unger · · 26. Sep 2011 · 22:13 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


− five = 0