dejlig familie {børnefotograf Vejle}

Dejlige børn, dejlig familie, dejligt hus og solskin og weekend. Hvad mere kan man ønske?
Hugo, den lækre charmør tog jeg billeder af da han var 8 mdr. og han er ikke blevet mindre lækker siden, vil jeg lige påpege. Faktisk brugte jeg et par timer sammen med familien og han fik smilet frem hos alle med få sekunders mellemrum. Fuld af energi og charme og spillopper. Og lillesøster Molly, jamen hun var bare dejlig, ny og lækker og temmelig upåvirket af damen (det er hvad Hugo kaldte mig) og hendes store objektiver. Mor og far virker bare slet ikke (irriterende nok) som nogen der lige har forøget familien for mindre end to uger siden, jeg nævner i flæng grin og overskud og marathon.

Her er de få billeder jeg lige fik tid til at lægge en hånd på i dag, da jeg kom hjem.
Og så undskylder jeg lige for, at jeg lod ting ligge og flyde hos jer, det er virkeligt typisk mig og jeg har lært at leve med, at sådan er jeg bare. Håber I bærer over med mig.

MK_4

MK_2

MK_1

MK_3

MK_5

Imorgen står den på Vejle ådal og endnu en familie og det er så min anden sidste opgave, før jeg tager mig en længere pause sammen med min egen lille familie.

Write a Comment

*

*


7 × = forty two