En æra er slut

Jeg har hele dagen haft lyst til at tude, livet farer forbi og jeg vil gerne have det stoppet. Pronto.
Efter en hektisk weekend, med besøg , tur til Rømø og legoland, sene sengetider for ungerne, og forgæves forsøg på, på en dag at indhente al forsømt arbejde, skete det der ikke må ske.
Sønnich tabte i går en tand. Og så kommer tandfeen da, ikke?! Nej for vores tandfe havde glemt det. Ja hun havde så !Og det på trods af at tandfe mor og tandfe daddy havde talt om, at vi for guds skyld ikke måtte glemme det.
Og så sker katastrofe nummer 1. Sønnich min smukke prins,kommer ned temmelig slukøret, for tandfeen har glemt ham. Arghhhh for fisen da osse, vi tager sgu da prisen for de mest fesne forældre nogensinde.
Katastrofe nummer to sker som konsekvens af nummer 1. Iben kommer op t il mig og siger, at ungerne i skolen siger, at tandfeen ikke findes, det er bare os. Passer det mor?
Jeg starter med at lyve men så ombestemmer jeg mig og fortæller hende, at ja, tandfeen er os. Iben kigger på mig i 10 sekunder og siger så : Mor men julemanden og nisserne, de findes da, gør de ikke??
Jeg hader at være voksen, det sutter for vildt. Jeg blev nødt til at fortælle hende, at nisserne og julemanden også var os, og det føles råddent.
Lidt at barndommens magi fes ud at mit hus her til morgen og jeg får det aldrig tilbage.
Iben smilede til mig og sagde ”hvor er I søde at I køber alle de ting til os”. Hun er bare så stor, det er rædsomt og skønt og uhyggeligt og fantastisk og i dag, fandens sørgeligt. Hvor er min lille pige henne? Hende jeg bragte hjem fra sygehuset for få dage siden, min først fødte datter der er udstyret med den smukkeste sjæl og den største empati man for forestille sig?
Og jeg vidste det jo godt sidste jul, at det var sidste år at hun troede på julemanden – men jeg havde alligevel naivt håbet og ikke rigtig forholdt mig til, den dag illusionen brast.
Hvis ikke jeg var gået på skrump (igen) ville jeg gemme mig i sofaen og spise Ben og Jerrys is hele aftenen, mens jeg hørte The Cure på repeat – nu må jeg finde en plan B for at bearbejde dette.

En æra er slut · · 22. Aug 2011 · 20:50 · Uncategorized, ,