Møg vejr, så er det sagt

Jeg er så klar til at pakke min sydfrugter og rejse til Canada og bosætte mig. Hell- jeg overvejer endda Bergen, for er regner det med garanti mindre end her. Alligevel er det ikke helt ad h til med det dårlige vejr, for jeg har ikke været til meget i dag. Vi havde planer om mange ting, men endte faktisk bare med at hænge ud på sofaen og lave meget lidt. Jeg fik lært de store unger at spille backgammon, det skal vi nok få rigtig mange gode timer til at gå med og begge er forbløffende gode faktisk.
Liv hun overrasker os bare konstant. Hun taler i 4 og 5 ords sætninger og ordene bare sprøjter ud af hende og vi aner ikke hvor hun har fanget dem henne. Ind i mellem kommer der også nogle uheldige ord, så i den her periode hvor hun suger al tale til sig, skal vi vist til at være noget varsomme med, hvad vi siger når hun er i nærheden.

Når nu regnen har valgt at stå ned i lårfede stråler i de to uger jeg har ferie, så må jeg hive billeder frem, fra nogle af de dage, hvor det trods alt har været dejligt. Disse er fra Jels sø, hvor vi brugte en aften på at gå rundt om den ene sø og spise madpakker undervejs.

Jels Skov

Brendan_liv_Juli2011

Liv_Jels_juli2011

tre_unger

Møg vejr, så er det sagt · · 23. Jul 2011 · 00:24 · Uncategorized,

Write a Comment

*

*


+ eight = 14