Ironi er godt, selvironi er dobbelt så godt

Og det har jeg brug for i rå mængder i disse dage. Kors i skuret hvor ser jeg slidt og træt ud. Jeg får minus motion, min krop føles 90 år gammel og jeg orker ikke at gøre noget ved det.

I dag da jeg kom ind i køkkenet , stod Brendan og så katatonisk ud. Han kører i den grad på pumperne med tre krudtugler, fuldtidsjob og fuldtidsstudie. Og hvad er så min undskyldning for at være næsten lige så træt. Vasketøj, vasketøj og så lige vasketøj eller noget.

I morges da jeg kiggede mig selv i spejlet tænkte jeg, at de de rander omkring øjnene, matcher jeg faktisk de vilde vaskebjørne herude, der hærger og dræber uskyldige kaniner. Ekostisk look er det, men fandeme ikke særligt klædeligt. Man kommer langt med god makeup og det er præcist hvad jeg sætter min lid til imorgen tidligt igen, hvor vaskebjørnen igen stirrer på mig fra spejlet.

Hvor deprimerende er det lige, når man efter et besøg hos nybagt tvillinge mor til 2 x 4 mdr gamle babery og en datter på under 2, ser betydeligt mere hærget ud end hende??? Ikke fair.

Livportræt8

Jeg kunne bare ikke stå for det her billede, hun er sgu bedårende og så gør det ikke så meget, at hun får mig til at ligne en lille bjørn.

Write a Comment

*

*


eight − 5 =