Month: April, 2013

Spiral

Det der sundhed er noget djævelsk noget. Jeg drikker masser af vand, for det skal man hvis man vil være sund. Men hvis jeg drikker meget vand, så fryser jeg altså og så bliver jeg nødt til at drikke kaffe for at få varmen igen.
Alt efter hvilket blad man lige har læst, så er det ikke godt at drikke for meget kaffe (men lidt er godt for så undgår man en masse grimme sygdomme?) og så drikker jeg lidt mere vand for at ophæve den dårlige effekt at kaffen – og så fryser jeg igen.
Begge dele får mig til at tisse så meget, at jeg overvejer om mit kontor skal være på badeværelset fremover.

Måske i virkeligheden meget kaffe og meget vand kombinationen er den bedste, for så render man frem og tilbage til badeværelset hele tiden og det giver motion. Motion er sundt, det har jeg også læst et sted. Men er der ikke noget med at for meget motion ikke er godt? *SIGH*

Spiral · · 30. Apr 2013 · 19:26 · Personlig · 1 comment

Julen varer til pinse – eller?

Liv13

Børnefantasi, det er sgu livets krydderi. Og mine børns fantasi er fantastisk. Og så har de alle en julefetish.
Iben har i årevise haft et stykke julepynt som bamse, den var med overalt.
Sønnich havde et alterego, som også var glad for julehovedbeklædning.
Og nu er der Liv.

Har idag brugt virkeligt lang tid med børn i mine arme. Først da en stolt Sønnich fortalte om sin første Takewondo time, en stor succes og med masser af seje spark. Så læste vi Tommelise sammen, Liv og Sønnich og jeg. Jeg fik smørhullet. Og til sidst smed jeg mig under en dyne sammen med Iben og vi skiftes til at give hinanden håndmassage.
Så er det alt det jeg ikke har nået – jeg orker ikke at liste det op – listen er uendelig I virkeligheden er det jo heller ikke vigtigt.

Julen varer til pinse – eller? · · 29. Apr 2013 · 21:15 · Personlig · No comments

Motion

Kors hvor er det her had/kærligheds forhold til motion for irriterende. Nogen dage løber jeg og kan næsten nyde det, andre dage – som i dag, er det rent tortur. Jeg hader hader hader at presse mig selv og derfor synes jeg heller ikke jeg bliver bedre eller hurtigere.
Og så er det jo faktisk ikke helt sandt alligevel. Sidste år kunne jeg max løbe 500 meter og nu løber jeg trods alt 7 km på en god dag. Men det er stadig hårdt og nogle dage, orker jeg det bare ikke. Nogle dage hader jeg det virkeligt.
Og det er kun løb jeg har det sådan med, danse motion gør mig bare glad og jeg elsker det. Timerne flyver afsted uden at jeg ænser det og det er skønt. En ting har al motion til fælles, det gør mig glad bagefter og giver mig energi.
Og det er vel derfor at jeg gør det! Igen og igen og igen.

Det må blive bedre med tiden, ikke?

Og hvis jeg skal være helt ærlig, sådan helt inde fra sjælen, så ville jeg ikke undvære al den megen motion jeg har fået ind i hverdagen. Jeg har vist bare nogle indre dovne dæmoner, som jeg skal have en seriøs snak med på et et tidspunkt.

forestcollage

Men jeg tør godt klappe mig selv på skulderen, for weekenden er blevet brugt godt og grundigt. Alle weekender burde være mindst 3 hele dage lange.
18,48 km tilbagelagt i blandet gang og løb. Årsregnskabet er næsten færdigt, der er blevet gjort rent og vasketøjskurvene kan jeg næsten se bunden på.
Og det er godt for nu er der igen et godt stykke tid til, at jeg kan holde weekend.
Og nu skal jeg lige vride resten af weekenden ud, som var det en våd karklud. Sidder i min røde chaiselong med en dyne over benene og puder i ryggen. Lige om lidt skal alles vinduer lukkes ned, gider ikke svare på mail eller forholde mig til facebook. Nej aftenens sværeste valg bliver om jeg skal bruge den sidste time sammen med Damon og Stefan eller Shane og de andre piger fra The L word. hmmmmmm.

Motion · · 28. Apr 2013 · 20:59 · Personlig · 1 comment

Give away vinder fundet

Og Krestine har modtaget en mail 🙂

God søndag.

Give away vinder fundet · · 28. Apr 2013 · 09:21 · Uncategorized · No comments

3

Så mange skridt blev det til, eller små 11 km til fods i skoven. Trunte er træt og ungerne sover sødt og tungt. Mission fuldført.
Og sådan er det bare her i hytten, når vi begge kommer dertil at vi ikke kan holde at være i nærheden af dem – ungerne. De var fulde af energi, de råbte og skreg og det bedste sted for dem var bare midt i Gødding skov, hvor de ikke kan genere andre end os.
Og faktisk var det ret hyggeligt. Og der var kiks.

alletre

Og jeg har taget flere billeder, men helt ærligt, jeg er for træt til at gøre noget ved det.

32722 · · 27. Apr 2013 · 21:55 · Uncategorized · No comments