Month: April, 2012

I morgen er det 1. maj

Og så starter vi. For at gøre det så let som muligt at følge dem der deltager, skal I huske at lægge jeres link i kommentar feltet, så andre kan hoppe direkte videre derfra – og det skal gøres hver dag for at få mest muligt ud af det. Det er iøvrigt godt for jeres SEO også- altså win-win.
Jeg skriver også hver dag et link i mit indlæg til en anden deltager, og vil anbefale andre at gøre det samme.

Er der andre der vil være med, så kom frit frem, jo flere vi er, desto mere sjovt bliver det.

Og så har jeg leget med en fantastisk tingest i dag, sådan en man bare må eje – når man vinder millioner.

Egentligt er det sidste jeg har brug for, flere fotografi relaterede ønsker. På den anden side, et ønske fra eller til…!?

I morgen er det 1. maj · · 30. Apr 2012 · 19:30 · Personlig · No comments

Tilfreds

Girls2

Sonnich_29april

girls1

Tilfreds · · 29. Apr 2012 · 21:51 · Personlig · 2 comments

Lørdag morgen

Hele familien har fordelt sig forskellige steder i stuen. Jeg har snuppet favorit stedet for voksne, sofaen ved pejsen, den som er lidt afsides fra resten af stuen.
Efter vi i efterårsferien fik lavet vores stue om, er vi bare så glade for den. Den giver plads til alle og mulighed for, at gruppere sig i forskellige hyggeligt møbler. Og det gør vi faktisk.
Elsker at have mit lille hjørne for mig selv, kaffe inden for rækkevidde og en hel dag, som jeg kan gøre med, hvad jeg vil.

Sonnich

Liv28april

Ibendaddy1

couch

Og fra min sofa i hjørnet, kan jeg se min smukke roser, som stadig står flotte os smukke, nu på 6 dagen.

Søndag morgen · · 29. Apr 2012 · 11:06 · Personlig · No comments

Stop and smell the roses

Liv og jeg havde fri idag. Hun var ikke helt i hopla, sad i lang tid bare foran tv’et og klagede over at fryse og have ondt i maven og være træt. Det er ikke normen, vil jeg godt sige.
Fordi hun alligevel ikke rigtig var til noget, havde jeg god tid til kedelige ting som rengøring. Tiltrængt men mega sisyfosagtigt og kedeligt.

Vejret var underligt, faktisk godt men lyset skiftede med få sekunders mellemrum og det gav mig lige en udfordring idag, for jeg fik en impuls der sagde, at jeg måtte forevige mine roser, som Brendan gav mig i mandags til vores kobberbryllup. De er stadigt sindsygt flotte, selv her på 5 dagen. Og duften….uhmmmm.

roser

rosemakro5

rosemakro4

rosemakro3

rosemakro1

Det er hundrede år og en madpakke siden jeg sidst har lavet makrofotografi og jeg havde glemt hvor dejligt det er. Jeg tænker jeg skal have lavet en hel del flere, kunne virkeligt godt tænke mig at have en del hængende forskellige steder i huset.
Det var super udfordrende idag, fordi jeg brugte naturligt lys (som jeg til al evighed vil foretrække over studiebelysning) og lyset skiftede hurtigere end jeg kunne manuelt fokusere OG indstille kameraet til korrekt eksponering. Men jeg elsker alligevel resultatet.

Og når jeg nu havde kameraet fremme, måtte jeg have billeder af Liv også.

Liv27april

Liv2-27april

Liveye1

Jeg elsker de her dage, hvor Liv og jeg har hele dagen sammen. Jeg har indhentet en hel uges husarbejde, gjort rent i stuen, i gangene og badeværelse, vasket tøj, gået 6 km med Trunte og Liv, ryddet op og alt sammen – mens Liv og jeg har hygget og været sammen. Det gavner os alle herhjemme, det giver overskud og jeg har mindre dårlig samvittighed over Livs alt for lange dage, når jeg af og til kan give hende en dag fri.

Og nu weekend sammen med familien. Fantastisk!

Stop and smell the roses · · 27. Apr 2012 · 22:07 · Personlig · 1 comment

A photo a day {May}

Jeg er med, vi starter den 1.5 og så må vi se, hvad resultatet bliver. Der er op til flere dage hvor det vil blive svært, Livs fødselsdag, møder i København og Brüssel – men jeg er stålsat. Jeg vil have 31 billeder. Basta.

A photo a day {May} · · 26. Apr 2012 · 18:16 · Personlig · 16 comments