Category: Liv

Ingen tid

Jeg har ikke tid til noget som helst. Dagene flyver bare forbi og jeg får ikke meget ud af dem. Står op, tager på arbejde, tager hjem, arbejder mere. Går i seng. Repeat.

Mit kamera bliver ikke overanstrengt, men det skal ændre sig. Jeg skal have det prioriteret igen, ungerne forandrer sig så meget for tiden, bliver så store og selvstændige og jeg går ligesom glip af det.
Sønnich er så sød og følsom for tiden, bliver mere og mere voksen og moden og har ikke helt ramt den der teenage alder endnu. Iben ser vi ikke meget tid. Gude smuk og stor og selvstændig, men gider stadig hænge ud med mor og se serier i sengen.
Liv sprudler af energi. Hun er bare altid glad og altid i gang, så helt ufattelig livsbekræftende og skøn.

Sonnich2

Sonnich1

Liv4

Liv3

Liv2

Liv1

Iben2

Iben1

Ingen tid · · 26. Nov 2016 · 11:54 · Iben, Liv, Personlig, Sønnich · No comments

At føle sig hjemme

Lige for tiden føles mange ting som rimeligt meget op af bakke. Arbejdspres, for lidt tid, for lidt søvn, for lidt penge. Den der følelse af, hele tiden at være bagud, hele tiden at forsøge at indhente, hele tiden have hængepartier – er særdeles ufed.
I dag efter en laaaaaang arbejdsdag, kom Liv ned af trappen iført hvid kjole og slør. Og så snuppede jeg kameraet og vanderede afsted med Liv. Og så faldt der ro over mig. Når jeg kan se verden igennem et kamera, isoleret med alt det grimme skåret væk, så føler jeg mig hjemme. Det er trygt og godt og jeg har fuldt kontrol. Ingen bestemmer, ingen vil noget, ingen stiller krav. Og kameraet er som en forlængelse af min arm. Jeg skal ikke tænke over hvad jeg gør, det sker ligesom bare af sig selv.
Jeg tror jeg skal prioritere fotografering og ridning i den næste tid, for netop når jeg bruger tid på det to ting, slapper jeg af.

Liv9-august16

Liv8-august16

Liv6-august16

Liv5-august16

Liv4-august16

Liv3-august16

Liv1_august16

At føle sig hjemme · · 19. Aug 2016 · 22:15 · Liv · No comments

Og så blev det forår

Har brugt den sidste lille uge i Prag, sammen med Brendan. Jeg havde dage for mig selv, med besøg i gud ved hvor mange forretninger. Jeg gik små 60 km for at få fat i en ganske bestemt bronzer fra Chanel – fordi jeg kunne. Alene tid og voksen tid uden børn i så mange dage, det har jeg ikke prøvet før. Var det dejligt? Ja det var det faktisk. Jo jeg savnede mine unger, men jeg vidste at de havde det godt og var sikre sammen med min mor.
Tilbage til virkeligheden, starter vi med, at Liv kaster op og er sløj. Brendan har været væk fra klinikken i for mange dage til, at han kunne dække en syge dag, så den tog jeg. Skæbnen ville så, at jeg faktisk har ligget brak det meste af dagen sammen med Liv. Dunrende ondt i hovedet og træt træt træt.

Sidst på eftermiddagen gik vi en lille tur, og kameraet kom med.

Liv12-maj16

Liv11-maj16

Liv13-maj16

Liv10- maj16

Liv9-maj16

Liv8-maj16

Liv7-maj16

Mini ferie

Den her weekend var fantastisk. Super skønt vejr og et tempo i lavest gear. Lige det jeg trængte til. Jeg drønede med ungerne ned til mor, hvor vi hyggede, gik på stranden, flød på senge midt på dagen og læste dameblade og drak kaffe i litervis. Solen skinnede og for første gang i meget meget lang tid, fik jeg slappet af. Perfektion.
Min yngste datter bestilte et fotoshoot – så helt fri holdt jeg ikke – men det var smadder hyggeligt.

Det her er et godt eksempel på en aften fotografering (ledig tid d.11/9). Lyset er helt fantastisk og det er virkeligt på det her tidspunkt af døgnet at man får de allerbedste resultat. Og så er det smadder hyggeligt.

Det er stadigt muligt at booke en minifotografering d. 5/9 – to ledige pladser og ganske få pladser tilbage på begynder DSLR fotokursus d. 3/10.

Liv9-aug15

Liv10-aug15

Liv11-aug15

Sonnich2-aug15

Liv8-aug15

Liv7-aug15

Liv6-aug15

Liv5-aug15

Liv4-aug15

Liv3-aug15

Liv2-aug15

Iben8-aug15

Iben7-aug15

Iben3-aug15

Iben2-aug15

Overfladen

Indrømmet, jeg er ikke en særlig overskudsagtig ven for tiden. Jeg har ikke ringet tilbage, selv om søde mennesker i bedste intention har ringet til mig – jeg orker det bare ikke. Det kommer, det ved jeg, men lige i disse dage, kan jeg næsten ikke tvinge mig selv til noget og jeg vil egentlig heller ikke skulle tvinge mig til at kontakte folk, jeg holder af og normalt opsøger pga. af lyst. Det kommer igen, det ved jeg, men hav lidt tålmodighed med mig.

Det er tretten dage siden at min far døde. En evighed på nogen måder og for et sekund siden på andre måder. Det er tomt, der mangler noget og det er ikke kun mig, der har det på den måde. Heldigvis har min mor valgt at bruge rigtigt meget tid sammen med mig og det hjælper faktisk meget. Jeg må sande at selvom jeg har rundet de 40 år, så finder jeg stadig ro og trøst i min mor – og jeg tror det gælder begge veje.
Vi har begge været i det her sygdoms virvar siden min far blev syg i sommers, hele vejen. Jeg så meget som jeg overhovedet har kunnet, med de forpligtelser jeg har i form af arbejde, arbejde 2, børn og mand og hest – min mor på 120% fuld tid. Og det ville være næsten ubærligt pludseligt at være helt selv om sorgen, tankerne og minderne.

Der sker underlige ting, når folk dør. Der er så mange ting der skal tages stilling til, så mange ting man skal holde styr på og selvfølgeligt kommer der også overraskelser. En af dem er, at min mor åbenbart rent teknisk i få dage har været millionær. I forbindelse med et hussalg tilbage i 2013 hævede kreditforeningen ikke salgssummen til (delvis) indfrielse af deres lån og derved stod der på en sikringskonto et beløb på små 1.2 millioner kroner. Og det er et problem nu, hvor man pga. af den sikringskonto, som de ikke har haft adgang til, ikke kan få medicinkort, boligstøtte eller begravelseshjælp. SUK. Så selv om jeg stadig har ” fri”, så har jeg så rigeligt at se til.

Når jeg er alene er dedikeret til navlepilleri. Laver så lidt som muligt som jeg ikke gider, men forsøger at passe på mig selv, med ting jeg hygger mig med. Jeg har på Brendans strenge ordre taget orlov fra eget firma, frem til 1/4, så jeg skal nok få indhentet kedelige pligter på et senere tidspunkt.

Liv2-jan15

Liv1-jan15

Liv3-jan15

Liv4-jan15

Liv5-jan15

Liv6-Jan15

Liv8-jan15

Liv9-jan15

Liv10_jan15

Liv11-jan15

Liv12-jan15

Liv13-jan15

Liv14_jan15

Overfladen · · 22. Jan 2015 · 22:09 · Børneportrætter, Liv, Personlig · 1 comment