En travl dag {børnefotograf Kolding og omegn}

Sikke en dag. Den har været fabeagtig, intet mindre. Først en dejlig rolig opgave, en smuk gravid – som var, ja smuk. Fantastisk at starte dagen stille og roligt, men en voksen der bare hører hvad man siger og rent faktisk også gør det.

IMG_7789editweb

IMG_7761editweb

Jeg glæder mig til at skulle redigere resten, jeg har ikke engang fået set dem igennem.

Dernæst var det fire drenge. 4 fantastisk søde og frække drenge, præcis som børn skal være. Det var fantastiske foran et kamera, fulde af gode ideer og ja – fik jeg nævnt fantastiske? Forældrende, top søde og et par kolleger fra en fjern fortid. Sjovt nok er tidens tand gået helt forbi os alle sammen, vi ser lige så ungdommelige ud som for 14 år siden – også selvom vi nu tilsammen har 7 børn. Der må været noget i vandet på Rømø 😉
Jeg havde det så skægt i dag, at jeg næsten ikke kan få armene ned. Men det skal jeg, for om lidt skal jeg i seng og jeg er faktisk kommet dertil, hvor mine kontaktlinser sidder fast på indersiden af øjenlåget – og det betyder ikke mere redigering i dag.

Møde de fantastiske 4. Tristan, Marlon, Bastian og Milton. Her er grunden til at få 4 drenge, uden tvivl.

IMG_7954edit

IMG_7953editweb

IMG_7909editweb

2 Comments