Kom frit frem forår

Jeg ved du er. Du er lige om hjørnet og jeg fatter ikke hvorfor du snøvler sådan. Jeg er træt af mørke, nøgne træer, grimme flyverdragte og store klodsede støvler. Jeg gider ikke flere feber varme børn, snotnæser og halspiner. Jeg længes efter at kunne åbne vinduer og døre, løbe om aftenen, duften af den eneste blomst i min have – lavendel. Jeg kan ikke vente til Iben og jeg igen skal på tur, til vores hemmelige syren forsyningssted og lange nætter, hvor lyset er der til midnat.
Så smut vinter, NU.

Liv og jeg gik en tur i dag. Vi trængte til at undslippe syge unger, løbende næser og feber varme pander. Aften solen var smuk og der var sten, så er Liv ret godt underholdt.

IMG_7467web

Her går jeg forunderligt svævende
gennem den lyseblå luft
med hjertet beruset og bævende udover al fornuft
forelsket så intet kan tæmme det
Det lyser og ler og vil frem
Jeg kan ikke et øjeblik glemme det
og slet ikke huske i hvem.

Piet Hein.

Write a Comment

*

*


6 × = thirty six