Syge børn

Åh det trækker tænder ud. Vi er nu på 9 dagen.  Iben har været en konstant, stort set feber i hele perioden og det er så synd for hende. I dag har hun, på trods af 40 i feber, underholdt sin søster og fundet et overskud, som jeg ikke begriber hvor kommer fra. Sønnich har også feber, dog ikke så meget og så har han ondt i halsen. Liv har bare været sig selv.

Planer i denne weekend havde jeg mange af, men sådan skulle det ikke være.

Gå t ur i solskin med ungerne Vasketøj en masse

tage dejlig billeder af glade børn sidde i sofa og se på syge børn

løbe en tur jeg har ikke engang været udenfor.

Men det har været ok. Jeg har spillet Kalaha med Iben, indtil Liv fik tyranniseret os så meget, at det ikke længere kunne lade sig gøre. Set film med dt store, leget med Liv og samtidigt, nået uendelig mange vasketøjbunker.

collageweekend

collageweekend2

Nu vil jeg drikke en the og lige om lidt gå i seng. Gad vide hvad dagen i morgen bringer? Måske er vi alle sammen raske?

Write a Comment

*

*


− one = 7